Betaalmethoden

Shopify Payments
Shopify Payments is onze betalingsleverancier, deze biedt de volgende mogelijkheden aan.
 
IDEAL (Gratis)
Apple pay (Gratis)
Google pay (Gratis)
Creditcard (%)
Paypal (%)
Bankoverschrijving (Gratis)
  
IDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwt, veilig en gemakkelijk je online bestelling afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde betaalomgeving van internetbankieren, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Voor meer informatie: www.ideal.nl
  
Apple Pay
Apple Pay is dé manier om te betalen. Het vervangt je fysieke pasjes en contant geld door een manier van betalen die privé, makkelijker en veiliger is. Of je nu in een winkel, op een website of in een app betaalt. Dit is het nieuwe betalen.
 
Google Pay
Een snellere en veiligere manier van betalen
  
Creditcard
Bij Taste of Champagne kun je de champagnes kopen met je creditcard. 
Wij accepteren directe betalingen met de volgende creditcards:
Visa 
Mastercard
American Express
Maestro

Staat jouw creditcard hier niet tussen? Maak dan gebruik van PayPal voor je betaling. Paypal ondersteunt bijna alle creditcard aanbieders. Je moet dan wel rekening houden met hogere betaalkosten.
 
Pay Pal
Wat is PayPal? PayPal Nederland biedt een veilige manier om online betalingen te regelen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.
 
Bankoverschrijving
Wanneer betaling via iDEALof andere betaalmethodes niet tot de mogelijkheden behoort kun je kiezen voor vooruitbetalen per bank. 

IBAN-rekeningnummer: NL98 BUNQ 2063 8161 82
Bankrekeninghouder: Taste of Champagne

Vermeld bij betalingen het ordernummer uit je orderbevestigingsmail.

Zodra de betaling verwerkt is, nemen wij je order in behandeling en zorgen we voor een snelle verzending. Houd er rekening mee dat dit één tot twee werkdagen langer zou kunnen duren dan wanneer je betaalt via iDEAL of de andere betaalmethode.